Ecuador

Rejser til Ecuador

Ecuador er opkaldt efter ækvator. Ikke langt fra hovedstaden Quito kan man sågar opleve ”Ciudad Mitad del Mundo” verdens midte! Ecuador er et land sprængfuld af utallige oplevelser! Bjerge der tordner op i himlen, regnskove med fantastiske dyreliv, smukke byer, og en spændende kultur. For ikke at forglemme det fantastiske og helt unikke Galapagos! Hvis du er klar til eventyr, er en rejse til Ecuador et rigtig godt valg for dig. Her kan du udfordre dig selv med River rafting ned af brusende floder, springe Bungee Jump, udforske andesbjergene og flere vulkaner der skyder op mod himmelen! Oplev det fantastiske og farverige marked i Otavalo. Glæd dig til senere på din rejse og kunne smide dig på stranden i Montanita efter en surfing tur i bølgerne.

Rejser til Ecuador
    No products found

Ecuador rejser

Ecuador rejser vil næsten med garanti sender dig ud på eventyr og fantastiske oplevelser af alle slags. Fra hårde vandreture op ad de stejle vulkaner der skyder brutalt op mod himmelen og giver dig en fantastisk udsigt. Videre til brusende floder og smukke vandfald. Ecuador har en fantastisk natur, som man kan både opleve og mærke helt tæt på. Hvis man puster og kæmper sig op ad vulkaner for en smuk udsigt.

Eller kommer ud i vandet og prøver kræfter med at river rafte sammen med en gruppe ned af de vilde floder. Ecuador har alt hvad den rejselystne adrenalin eventyrere kunne drømme om! Bliv draget ind i Amazonas jungle og oplev det unikke Amazonas dyreliv. Få mødet med de lokale stammer dybt i junglen. Ecuador garantere og fylde din backpacker rejse med en masse gode oplevelser fra start til slut, og efterlade dig fuld af indtryk og nye spændende oplevelser med i bagagen på en af dine mange backpacker rejser.

Rejse Ecuador

At rejse til Ecuador er en stor oplevelse som man kun kan glæde sig til at få lov til og komme ud og opleve. Ecuador indeholder næsten alt det den oplevelsesrejsende søger. Høje bjergtinder, farvestrålende markeder, frodige regnskove og indianerkultur, og selvfølgelig Galapagos øerne! Her har dyr gennem tusinder af år levet og tilpasset sig de vulkanske øer der ligger langt ude i stillehavet. Det har udviklet helt specielle og unikke dyrearter, som ikke findes andre steder i verden!

Er du dyreelsker er dette det helt perfekte sted for dig! Her kan du vandre rundt og udforske alle de unikke og specielle dyrearter. Oplev hvordan mennesker og dyr bor sammen bogstavelig talt side om side. Det er slet ikke et unormalt syn at der lige kommer en søløve i fart og smider sig på den bænk du lige var på vej over for at sidde på. Efter et godt besøg på Galapagos øerne kan man rejse tilbage til fastlands Ecuador, og rejse videre enten mod Banos med sine mange smukke vandfald og hyggelige backpacker stemning eller ud til kysten ved Montanita og nyde stranden og muligheden for at komme ud og surfe!

Ferie Ecuador

Skal du ud og rejse på ferie? men kan ikke helt beslutte dig for hvilken oplevelser du gerne ville lægge vægt på, på din rejse? Så ville en ferie til Ecuador være en rigtig god ide! Rejser til Ecuador giver dig mulighed for at kunne folde dig ud i alverdens aktiviteter og sørge for at det bliver en aktiv ferie! Du kan komme højt op i Andesbjergene og ned til de vilde sletter, og ind i Amazonas junglen.

Oplev de mange smukke byer fra Cuenca med sine gamle flotte kolonitid bygninger, til bjergbyen Baños. I Baños har du også mulighed for at komme ud og river rafte og få pulsen op når du sejler blandt de vilde bølger der skubber den ligge båd fremad i et højt tempo, efter kan ferie nå sit afslappende højdepunkt ud ved kysten hvor man kan smide sig ved stranden i Montanita og slappe af, før man kan få afsluttet sine ferie indkøb på et lokalt marked i Otavalo og flyve hjem, med masse gode oplevelser i bagagen fra en fantastisk ferie. 

 

Night umbrellas Quito
Quito City

Rundrejse Ecuador

Er du klar til og udforske Ecuador, og ville gerne havde det hele med på engang, så er en rundrejse det perfekte valg for dig! En rundrejse i Ecuador sørger for at tage dig med til alle de vigtige steder der næsten med garanti ville give dig og din rejse gruppe en fremragende backpacker rejse. I ville sammen komme til og opleve de smukke vulkaner, og heppe hinanden til toppen så i sammen kan nyde den fantastisk sejrsfølelse ved og komme helt op sammen.

Unikke Galapagos bliver en oplevelse i sent ville glemme, her ville i opleve dyreliv som kun findes netop her! Sammen udfordres i med river rafting hvor gruppens sammenhold bliver en vigtig spiller for at sørge for i alle kommer let og helskindet igennem denne sjove aktivitet. Alle disse eventyrlige oplevelser i ville få sammen, vil danne stærke bånd i gruppen og knytte gode nye venskaber. Gode røverhistorier om ting i har oplevet sammen på jeres rundrejse! Noget som ville være med til og holde sammen efter jeres hjemkomst og skabe venskaber for livet.