Cambodja

Rejser til Cambodja

På en rejse til Cambodja ville du opleve mødet med en unik – og grusom – historie. Der stadig afspejler sig i mange af landets byer og seværdigheder. Mange forbinder derfor også Cambodja med Pol Pot og han Khmerers regime. Den tid er langt over nu, og Cambodja er byder backpacker velkommen med en pragtfuld natur. Med sine smukke vandfald, uendelige rismarker, høje bambusskove og fantastiske strande. Inde i junglen ville du kunne opleve det enestående og enorme tempelkompleks Angkor Wat som ubegribeligt var glemt i flere hundrede år!  Oplev hovedstaden Phnom Penh med sine gyldne pagoder. Udforsk den gode stemning i de mange små gadekøkkener fulde af spændende farver og gode dufte. Cambodja er stedet som destination for backpacker rejser.

Rejser til Cambodja
 • Kvinde på scooter i Hanoi Vietnampå en rolig gade

  Vietnam & Cambodja

  Destination

  Asien

  Pris

  21490 DKK

  Længde

  13/02 2024

  05/03 2024

  02/04 2024

  02/04 2024

  03/06 2024

  04/07 2024

  Længde

  4 uger

  Læs mere

 Cambodja rejser

Vælger du og rejse til Cambodja får du en masse oplevelser med i bagagen! Du ville komme til og dykke ned i landets historie som du hurtige ville opleve ikke har gået smerte fri for sig. Her ville du blandt andet få en dybere indsigt i landets historie ved at besøge Killing Fields. Du ville opleve den storslået natur når du står og ser ud over de uendelige rismarker der sluger landskabet. Eller ved besøg ved det berømte Kuang Si vandfald.

Besøg Tonle Sap floden og oplev en flydende landsby. Rejs ud til kysten og sejl ud på en lille ø, og se nogle fantastiske strande, og slap af til lyden af bølgeskvulpen. Hop i vandet og se hvad du kan finde af forskellige fisk på en snorkeltur. Cambodja er et land der har mange ting og byde på. Det kan næsten med garanti stille alle backpacker tilfreds, og give en fantastisk rejseoplevelse.

Grupperejse Cambodja

Er du klar for dit livs eventyr i Cambodja. Rejs med Xplore Life på en grupperejse for unge hvor vi hjælper dig ud over kanten og afsted ud i verden. Sammen med en gruppe rejselystne andre unge. Der næsten med garanti kommer til og knytte mange gode nye venskaber og lader jer  sammen opleve og udforske verden. Du vil komme til og opleve Cambodja både på en traditionel måde. Med mange af de store highlights som Angkor Wat templerne og Tonle Sap floden.

Vi sørger også for at du får de unikke oplevelser hvor du kommer “off the beaten path”. Vi tager dig med ud på det vildeste Tuk Tuk eventyr hvor i sammen med jeres Tuk Tuk guider drager ud på eventyr. Og kommer til og opleve mange spændende ting som man normal ikke ville opleve. Glæd dig til og udforske Cambodja på en ny måde og kom helt tæt på det lokale!

Rejse Cambodja

At rejse til Cambodja, er en kæmpe oplevelse! Her ville få du et møde med en helt anderledes kultur! Når man skal rejse til Cambodja. Er det vigtig at man sørge for og havde undersøgt på forhånd hvad der er gældende af visumregler og Vejrforhold. Undersøg også om der er nogle aktiviteter man gerne ville opleve der er sæsonbetonet. Det vil være rigtig ærgerligt, og rejse afsted klar til eventyr og finde ud af at flere ting ikke er mulig på grund af sæsonen man rejser i.

At kunne opfylde landets visumregler er også vigtig og være sikker på. Da du ellers slet ikke ville kunne komme ind i landet. Når du kommer frem er det altid godt og finde sin guide og smutte forbi ens overnatningssted. Så kan man få læsset af, skiftet til det gode sommertøj og organiseret sig så man er klar til og drage ud og udforske Cambodja, og alt hvad det har og byde på.

Ferie Cambodja

Ferie i Cambodja, kan af mange ikke tænkes som en feriedestination på samme måde som folk rejser på ferie til Thailand. Det er til dit held, så skynd dig og book en ferie til Cambodja før alle får øjnene op for det. Ferie er af mange forbundet med at rejse ud til herlige strande og slappe af enten ved poolen eller havet. Derfor tænker mange naturligvis i Asien på Thailand, men Cambodja har også en masse fantastiske strande og byde på!

Her finder du blandt andet Koh Rong Samloem! En fantastisk lille perle uden for den Cambodjanske kyst. Her vil du kunne nyde livet og slappe af under en palme til lyden af bølgeskvulpen. Hop i vandet og svøm ud med en snorkel og se efter fisk i de mange farverige koraller. Udforsk øen igennem den lille regnskov og se om du kan finde nogle flotte vandfald, besøg de flotte naboøer og slut dagen af igen på stranden med nogle fantastisk flotte solnedgange.

 Rundrejse Cambodja

Vil du gerne opleve alt hvad Cambodja har og byde på Er det en rigtig god ide og rejse med på en rundrejse. Så kommer du ud og oplever det hele. Oplev hovedstaden Phnom Penhs pulserende byliv, og gå på opdagelse i de gamle franske kvartere. Du får mulighed for at tage på opdagelse i Angkor Wat og udforske mange af de engang glemte templer, hvem ved, måske du opdager nogle nye.

Rejs videre til Tonle Sap og oplev livet på vandet, og sejl gennem floating markets og besøg skoler der ligger på vandet. Slut rundrejsen af med afslapning ude ved kysten. Eller på en skøn ø, som Koh Rong Samloem. Hvor du kan smide dig på stranden med en kold drink i hånden og nyde solens stråler bage ned. Du har hvor du har gode muligheder for også og opleve livet under overfladen, eller fortsætte eventyret med at udforske den lille jungle på øen.