Botswana

Rejser til Botswana

Bekvemt klemt ind mellem Sydafrika, Namibia, Zambia og Zimbabwe finder man Botswana. Et af de få afrikanske lande, hvis natur er bevaret relativt uspoleret. Okavango-deltaet i Botswanas nordvestlige hjørne er verdens største af sin slags. En af Botswanas vigtigste livskilder. Rejser til Botswana er sikker på at imponere med sin unikke og fantastiske safari. Det er en unik oplevelse og få lov til og glide ned gennem Okavango-deltaet. I hvad der mest af alt minder om en simpel udhulet træstamme, og se alverdens dyr langs floden! Rejser til Botswana giver dig et eventyr af fantastiske oplevelser og smuk natur.

Rejser til Botswana
    No products found

Botswana Rejser

En Botswana rejse bør helt sikkert inkludere et besøg ved det kæmpestore Okavango Delta. Der er verdens største indlandsdelta. Okavango-deltaet var engang en del af søen Makgadikgadi, der indtørrede for mere end 10.000 år siden. I dag har den ingen forbindelse til havet, i stedet løber Okavango-deltaet ud i endeløse sandmængder i Kalahari Ørkenen.Okavango-deltaet har et stort dyreliv og er rigtig godt for backpacker der elsker natur og dyreliv!

På din safari tur kan du forestille dig selv glide rolig gennem landskabet i en lokal mokoro (lokal kano), hvor du kan se efter en masse dyreliv. Turen i sig selv er helt fantastisk oplevelse af vild natur, og er man heldig springer dyrelivet frem i syne. et besøg til Okavango-deltaet ville næsten med garanti være et højdepunkt på en Botswana rejse. Botswana rejser ville også kunne rumme besøg til nærliggende lande, en god mulighed ville være og kombinere det med Namibia, og et besøg til det fantastiske Victoria Falls ville føles som lige rundt om hjørnet.

Rejse Botswana

Botswanas flag har en dominerende farve af blå, blå symbolisere vand, noget som er ekstremt vigtig for dem og deres landbrug. At rejse til Botswana giver et klart indblik i vigtigheden af vand, noget som Botswana er et tydelig bevis på, mere en 70% af landet er dækket af Kalahari ørkenen, alligevel kan man komme til steder på sin rejse i Botswana hvor man finder store sumpområder med masse vand.

Det findes typisk i Okavango-deltaet, som er en meget vigtig kilde til vand for landet. I Okavango-deltaet har du også mulighed for at komme ud på safari, her kan du glide gennem vandet på udkig efter flodheste, elefanter og bøfler og hvis du er rigtig heldig kan du se løver! At rejse til Botswana giver dig også muligheden for at komme tæt på lokalbefolkningen og besøge lokale stammer. I Kalahari ørkenen kan du komme ud og besøge bushmen, hvilket ville være mødet med en af Afrikas ældste kulturer. 

Ferie Botswana

At holde Ferie i Botswana, er en rigtig god beslutning hvis man ønsker at udforske ørkenområder. Hvor man kan komme ud og opleve hvordan nogle af de ældste kulturer i Afrika lever. På Ferie i Botswana, kan man også komme ud på safari i unikke omgivelser i det utrolige Okavango-deltaet, hvor man rolig kan glide rundt i en lokal kano og opleve dyrelivet florerer rundt om sig.

Det er bliver med garanti en af de fedeste oplevelser du ville få på din ferie i Botswana. Hvis du får muligheden så rejs med på en safaritur om natten. Hvis du er meget heldig får du nemlig herved muligheden for at kunne opleve løver jage om natten. Rejs videre på din ferie til Chobe River, i det nordøstlige  Botswana. her kan man i byen Kasane opleve hvordan der nogen gange bliver spottet elefanter og flodheste inde i byen da der ikke er nogen afgrænsninger. Chobe River er også et fantastisk sted for safari hvor man blandt andet kan opleve elefanterne lege rundt i vandet, hvis man er heldig!

Chobe National Park

Rundrejse Botswana

En rundrejse til Botswana sammen med en gruppe andre unge backpacker er en rigtig fed oplevelse som backpacker rejser! Det ville tage jer med rundt i det meste af landet, og sørger for at i ikke går glip af noget. I ville kunne få mødet med Bushmen i Kalahari Ørkenen som dækker store dele af Botswana. Bush folket kan tage jer med ud og lærer jer om deres levevis. Rundrejsen ville fortsætte mod det meget berømte Okavango-delta. I vil opleve en helt unik safari form, ved at drage ud i små lokale mokoro (kanoer). Der elegant glider gennem landskabet. Her ville i have muligheden for at se alverdens dyr, der er gode muligheder for at se forskellige plantespiser som, elefanter og flodheste, hvis i er heldige kan det være i ser en gepard der kommer frem fra sit skjul. En rundrejse i Botswana sammen med en gruppe andre unge backpacker bliver en eventyrlig rejse du sent ville glemme!