Bolivia

Rejser til Bolivia

Bolivia er et fantastisk land der ligger gemt væk langt oppe i bjergene, et land der er rig på både kultur, smukke landskaber og dyreliv. Bolivia er en backpackers drøm. Landet er et af de mindre udforsket lande i Sydamerika. Så hvis du er til det ukendte og uopdaget er Bolivia et land for dig! Bolivia byder på spændende traditioner og kulturer takket være sin interessante indianske befolkning. Bolivia er et fascinerende at rejse rundt i. På få dage kan du rejse gennem flere forskellige klimazoner, de kolde toppe i Andesbjergene til det fugtige lavland i den dampende varme jungle.

Rejser til Bolivia
    No products found

Rejse Bolivia

Bolivia opfattes af mange som en lillebror i forhold til sine noget mere berømte naboere. Turister fra Peru krydser ofte grænsen over for at besøge Solens Ø og Månens Ø der ligge i Titicacasøen. Vælger du at rejse videre i Bolivia er du ofte heldig og støde på mange færre turister. Opleve og havde landet mere for dig selv. Det kan ofte være med til og skabe en mere autentisk backpacker rejse opleves og skabe en følelse af at rejse “off the beaten path”.

Rejs for eksempel til Potosi og opleve mine kulturen på tæt hold. Her findes der stadig mange aktive miner. Start dagen ud med et besøg på et af de lokale mine markeder og gå på opdagelse i de forskellige ting der sælges. Efter kutyme kan det være en god ide at handle nogle ting, efter en guides anbefalinger. Før senere på dagen begiver dig ud på eventyr og drager ind i en af minerne og ser hvordan de lokale arbejder her. Du ville også opleve de forskellige mine traditioner. Hører om deres overtro, blandt andet vil du se billeder af “El Tio” underverdenens gud.

rejser til Bolivia

Bolivia rejser

Rejser du til Bolivia er er du sikker på at få en masse gode oplevelser med hjem i bagagen igen. Landet er fuld af spændende oplevelser der kan variere lige fra trekking i de høje andesbjerge, til jungle ekspeditioner hvor du kan lærer en masse om den store diversitet der findes der. Bolivia rejser er perfekt hvis du gerne ville udforske steder som ikke mange rejser til. Er Bolivia en perfekt destination for dig. Der er ikke mange der bevæger sig uden for La Paz verdens højest beliggende hovedstad.

Dem der gør rejser ofte til verdens største saltsletter nemlig Salar de Uyuni. Salar de Uyuni er et højst anbefalingsværdig besøg værd! Her kan man komme forbi en form for kirkegård af efterladenskaber fra da saltproduktionen sluttet. Her vil man kunne se flere ikoniske rustne toge stå efterladt tilbage. Salar de Uyuni er også kendt for sin evne til og skabe fortryllende fotografiske minder, man kan tage med sig hjem som foreviget minde.

 Ferie Bolivia

Er du ved og undersøge ferie destinationer? Er du på udkig efter en mere aktiv ferie? Så Kan en ferie til Bolivia være det perfekte match for dig! Her kan du boltre dig i massevis af forskellige aktiviteter, ta på lange vandreture i bjergene nyd og slappe af ved Titicacasøen. Eller udforsk den vilde jungle. Du kan på din ferie komme til og opleve de mange forskellige klimaer.

Alt fra de ekstremt tørre sletter i Chaco provinsen i sydvest til den tætte fugtige vilde jungle på den østlige side af andesbjergene. Den smukke Titicacasø i Nord og sidst verdens største saltsletter i syd Salar de Uyuni. Mulighederne er mange på en ferie til Bolivia, Man skal derfor nok overveje med sig selv hvor meget tid man har, og hvad man helst ville prioritere på sin rejse. Hvis du vælger og holde din ferie i Bolivia kan du være sikker på at komme til og opleve en masse forskelligt. Og i mange tilfælde undgå en masse turist kontakt, man ellers mange andre steder i sydamerika ville støde på.

Rundrejse Bolivia

Er du på udkig efter en rundrejse til Bolivia, er det helt sikkert fordi du er en eventyrlysten backpacker rejsende. At rejse rundt i Bolivia giver dig mulighed for at opleve mange forskellige ting. Rejs for eksempel afsted sammen med en Xplore Life gruppe på en grupperejse for unge til Bolivia. På sådan en rejse ville i være sikre på at komme forbi flere af de store seværdigheder og “must see” som Salar de Uyuni verdens største saltsletter, Titicacasøen og hovedstaden La Paz.

Rejs videre med på oplevelser sammen med din gruppe til mindre kendte steder, der er højst anbefalingsværdige som Potosi. Potosi ligger i mere end 4000 højdemeter, byen er en aktiv mineby. Her ville i stifte bekendtskab med de lokale minemarkeder og byens aktive miner som i ville komme ind og få lov til og udforske. Noget der helt sikkert ville være en oplevelse for livet. Rejs videre sammen og få et dybere indblik i Ché Guevara liv. Dette er blot nogle af de mange ting man ville kunne komme til og opleve på en gruppe rundrejse til Bolivia.