Australien

Rejser til Australien

Rejser til Australien sammen med en grupperejse for unge er en suveræn måde at opleve Australien på. Besøg Crocodile dundees hjemland! Se kænguruer hoppe rundt i landskabet, oplev krokodiller der stille og rolige glider gennem vandet! Rejs gennem Australien med busser på ægte backpacker maner, og oplev alt fra operahuset i Sydney, til en 4×4 køretur på Fraser Island med hygge rundt om bålet på aften. Når i kommer helt op til Cairns har i muligheden for at komme ud og opleve det magiske Great Barrier Reef, så er det bare med og hoppe i vandet og komme ud og finde Nemo!

Rejser til Australien
    No products found

Australien rejser

Når man som backpacker tænker på Australien rejser, rr noget af det første der falder en ind, at rejse op langs østkysten. Her får man rig mulighed for at udforske livet som backpacker i mange forskellige byer op langs kysten. Mange vælger og bo på hostels, som også kan være en rigtig god ide, til at møde nye mennesker. Mange af disse steder har en fantastisk backpacker vibe og god stemning! Australiten er stedet til din næste backpacker rejse.

Australien rejser giver også ofte plads til både at komme ud og snorkle med smukke fisk. Slappe af i varmen. Se kænguruer hoppe forbi og ikke mindst at se en søvnig koala, der mest af alt ligner en krammebamse. På Australien rejser skal man være klar over, at der kan være mange timer i mellem destinationer da landet kæmpestort. Så det er bare og læne sig tilbage og “enjoy the ride”, før man så igen lander i en smuk lille by. Eller måske skal ud og udforske bushen eller nærliggende dykkerområder.

Rejse Australien

Støvede, røde landeveje, der strækker sig i det uendelige. Nuttede koalaer og kænguruer, der hopper rundt i landskabet. Koralrev, der vrimler af liv. Dette er blot nogle af de billeder, man forbinder med Australien. Vil du opleve det hele, skal du forberede dig på en del rejsetid. Australien er nemlig et stort land med langt mellem byerne. Det er dog det hele værd, og på en roadtrip. Gennem landet kan du opleve en kombination af mange forskellige eventyr.

Drømmer du om storbyer, kan din rejse begynde i Sydney eller Melbourne, og herfra kan du tage på tur i resten af landet. De fleste vælger at rejse op langs østkysten, hvor du finder skønne strande og farvestrålende koralrev. Vil du opleve den berømte australske outback, kan du sætte kursen mod ”the red centre”. Der findes ruter tværs igennem den røde ørken – ofte med stop ved Uluru, også kendt som Ayers Rock, som nærmest er synonym med outbacken.

Grupperejse Australien

Grupperejse til Australien er spækket fuld af oplevelser, Australien er et land med mange muligheder! Der er gode muligheder for at komme ud og skydive, f.eks. over mission beach. Her kan du på en klar dag få muligheden for at se Great Barrier Reef, når du suser ned mod jorden. Grupperejse til Australien er ofte en rigtig fed ide. Da det at skulle rejse store afstande bare er lidt sjovere med en gruppe til og holde humøret højt! En grupperejse til Australien er også en fantastisk måde at skabe sine nye venskaber på.

Der er så mange ting man kan tage ud og lave sammen og styrke sin relation til hinanden gemmen en masse sjov og spads.Her kan det naturligvis også en klar fordel hvis i f.eks. ville ud og river rafte, så i kan kommunikere sammen om at komme ned igennem flodens vilde rapids på bedst mulig måde, Eller bare vide at du har en god makker til beer pong! At rejse med en gruppe giver dig også venskaber for livet som holder lang tid efter i er kommet hjem fra Australien.

Rundrejse Australien

Australien er verdens sjette største land, og består af seks delstater og to fastlandsterritorier. Vælger du at tage på rundrejse, har du et gigantisk areal at boltre dig på. Da afstandene er store, kan det være svært at nå det hele, og det er en god idé at gøre dig nogle tanker om hvad du gerne vil opleve. De fleste backpackere udforsker den populære østkyst – især er ruten fra Sydney i New South Wales til Cairns i Queensland en klassiker blandt backpackere. Hvis du gerne vil helt tæt på naturen, og lidt væk fra folkemængderne, kan du tage til Northern Territory – her finder du regnskove i nord, og ørken i den centrale del af landet – eller øen Tasmanien, som har de smukkeste naturområdet. Er du dykker, og vil du gerne opleve noget andet end østkysten, er Western Australia et besøg værd. Kommer du i sæson, kan du dykke med hvalhajer.

Ferie Australien

En ferie i Australien er en uforglemmelig oplevelse. Uanset om du er til eventyr eller ren afslapning, har dette kontinent noget for enhver smag. Hvert år har landet tusindvis af turister, og rigtig mange af dem, er backpackere, der drømmer om at opleve alt hvad landet har at byde på. En aktiv ferie i Australien kan byde på adventureaktiviteter som f.eks. bungee jump, skydiving og river rafting.

Vil du tæt på naturen, har landet de smukkeste nationalparker, og her finder du utallige cykel- og vandreruter. Vil du have sved på panden, kan du bestige bjergene i f.eks. New South Wales eller Tasmanien. For vandhunde, er kysterne en ren legeplads. Australien er berømt for sine gode surf strande, og der findes masser af steder, hvor du kan lære surfing helt fra bunden. Hvis du vil dykke eller snorkle, kommer man ikke udenom koralrevene. Great Barrier Reef strækker sig 2000 kilometer langs østkysten, og giver derfor rig mulighed for at opleve livet under havets overflade.