Vietnam, Cambodia, Laos & Thailand

Antal rejsende
Længde
Pris

Drømmer du om at opleve hele Sydøstasien? Rejsen tager dig med til Laos hvor du kan opleve, alt fra Mekong deltaets frodige øer, lokale landsbyer, imponerende vandfald og storslåede bjerge, mens Thailand byder på elefanter, jungle, tropeøer og koralrev.  Du får tjekket de store seværdigheder, som Angkor Wat og Ha Long Bay, af på din liste – men du ser også en del af verden, som mange andre ikke gør. Bo hos lokale familier, rejs med tuk-tuk gennem landsbyer, rismarker og jungler til de livlige storbyer, slap af på øde sandstrande, udforsk ældgamle templer

 

Aktiviteter

 

Program

Vietnam

HANOI

Rejsens første dage tilbringes i hovedstaden Hanoi. Med sin kombination af moderne storby og gamle kolonibygninger, tegner den et godt billede af hvordan Vietnam ser ud i dag. Vi bliver budt velkommen med en middag bestående af vietnamesisk mad, så vi er klædt godt på til resten af turen.

I Hanoi skal vi på opdagelse i det charmerende Old Quarter, se byens mange templer og markeder, og smage på det lokale street food – og for dem, der har lyst, den lokale Bia Hoi øl. Der er også god tid til at udforske byen på egen hånd, inden vi om aftenen skal en tur i teatret, og opleve et traditionelt water puppet show. 

 

MAI CHAU

Efter et par dage i storbyen, tager vi nu ud på landet. På vores køretur passerer vi idylliske bjerglandskaber og frodige, grønne rismarker, før vi ankommer til Mai Chau omkring frokosttid. Her skal vi på cykeltur til Mo Luong Cave – en enorm grotte, hvor vi vandrer mellem imponerende stalaktitter og undergrundsfloder.

I Mai Chau bor vi hos en lokal familie, så du kan opleve hvordan det er at bo en lille vietnamesisk by. Vi prøver kræfter med traditionelt håndværk, som f.eks. bambusvævning, før vi vender tilbage til Hanoi for en enkelt nat.

 

 

CASTAWAY ISLAND

Vi sætter kursen mod kysten, hvorfra vi sejler ud til Castaway Island. Vi sejler gennem Lan Ha Bay, der er mindst ligeså smuk som naboen Ha Long Bay, men mindre turistet og med de flotteste sandstrande. Castaway Island er kendt for sine vilde fester, og er det perfekte sted at få et par drinks og møde andre backpackere fra hele verdenen. Der er god tid til at slappe af på stranden, tage en svømmetur eller spille en omgang beach volley. For de eventyrlystne, er der planlagt klatring på klippesiderne, så du kan opleve øen oppefra. Vi skal også sejle i kajak mellem de mange kalkstensklipper og laguner – hold øje med de nysgerrige aber, der bor på øerne.

Om aftenen tager vi en gåtur på stranden – er vi heldige, oplever vi det særlige, selvlysende plankton, der får stranden til at stråle som en stjernehimmel. Kort sagt – du kommer ikke til at kede dig!

Efter et par dage med sjov og ballade, tager vi tilbage til fastlandet, og fortsætter rejsen.

 

PHONG NHA

Vores første stop i Phong Nha er den lokale andefarm. Det lyder måske lidt skørt, men det er en anderledes og charmerende oplevelse, som de fleste synes godt om. Vi møder familien, der ejer farmen, og oplever hvordan en vietnamesisk hverdag ser ud. Efter frokost fortsætter vi til Dark Cave – en af landets største nationalparker. Gør dig klar til zipline, huleudforskning, svømmetur – og ikke mindst, mudderkamp! – for det er en sand legeplads for backpackere.

 HUE

Hvis du interesserer dig for kultur og historie, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi oplever Hue sammen med de lokale ”lady bikers” – en organisation af universitetsstuderende, der gerne vil blive bedre til engelsk. Hop bag på motorcyklen, og få trænet engelsk-vietnamesiske gloser, mens vi suser forbi pagoder og paladser. Vi besøger Citadellet og Forbidden City, udforsker det lokale night market og vandrer langs Perfume floden.

Det vietnamesiske køkken har masser af spændende delikatesser, og vi lærer at lave nogle af dem på et madlavningskursus. Forhåbentlig bliver resultatet lækkert, for vi får lov til at nyde vores aftensmad i en have tæt på floden, med udsigt til den berømte Thien Mu pagoda på den modsatte flodbred. 

 

HOI AN

Vi fortsætter rejsen til charmerende Hoi An. Det er svært ikke at blive lidt vild med denne by, som er berømt for sine farvestrålende papirlamper, hyggelige gader og smukke arkitektur. Heldigvis har vi et par dage her, så vi har tid til at opleve byen.

Vi tager på udflugt til Ba Na Hills, hvor vi vandrer på den berømte Golden Bridge (også kendt som ”den der bro med hænderne”). Vi skal også på cykeltur, hvor vi besøger en lokal landsby, og sejler i traditionelle bambusbåde. Du vælger helt selv om du vil udfordre din gruppe til kapsejlads, eller bare flyde med strømmen mellem kokospalmerne.

På fridagen kan du tage en tur til stranden, udforske byens hyggelige caféer og butikker eller få skræddersyet et helt nyt sæt tøj. Om aftenen springer vi på en natbus, og kører sydpå.

 

NINHVANA

Tidligt om morgenen ankommer vi til Nha Trang. Efter morgenmad kører vi videre til Ninhvana – en charmerende kystby, der er kendt som et sandt backpacker paradis. Nyd et par velfortjente fridage med strandture, paddle boarding, en volleyball kamp, yoga undervisning eller en vandretur i området. Hvis du bare gerne vil slappe af med en drink ved swimmingpoolen, er det også helt okay.

Vi tager en hurtig smuttur tilbage Nha Trang, så du kan opleve turistbyen, før vi hopper på natbussen videre.

 

MUI NE

Mui Ne var oprindeligt en fiskerby, og det er den stadig. Vi besøger derfor en lokal landsby, og ser livet her – men et af turens highlights, er uden tvivl jeepturen til Red Sand Dunes. Nyd udsigten over den rødgyldne ørken, eller smid dig på et sandboard og sus ned af bakkerne (og bare så du er advaret – dit tøj er fyldt med sand resten af dagen!)

 

DA LAT

Vi tager videre til Da Lat, hvilket kan føles som en tidsrejse tilbage til kolonitiden. Kendt som ”Little Paris” er byen et mix af klassisk Vietnam blandet med franske huse, der giver byen en europæisk atmosfære – den har endda sin egen, rød-hvide udgave af Eiffel tårnet. Der er tid til at udforske de mange gader, markeder og templer på egen hånd.

Vil du gerne lidt ud af byen? Der er masser af dagsture, f.eks. cykelture i området, eller udflugter til de mange smukke vandfald, som det imponerende Pongour Falls eller flotte Elephant Falls. Skal pulsen op, kan du prøve kræfter med en omgang canyoing.

 

HO CHI MINH CITY

Fra de rolige bjergområder rejser vi nu ind i en af verdens mest hektiske storbyer. Ho Chi Minh City (tidligere, og nogle gange stadig kendt som Saigon) en til tider kaotisk blanding af mennesker og motorcykler – så husk at dobbelttjekke, før du går over vejen!

Vi tager turen ud til Cu Chi tunnellerne – et underjordisk tunnelsystem, der strækker sig mere end 200 km under den vietnamesiske jungle. Tunnellerne blev gravet af de vietnamesiske styrker under krigen, og du får chancen for selv at kravle gennem de mørke gange. Er du ikke så glad for trænge rum, så bare rolig – området byder også på masser af ting over jorden.

 

MEKONG DELTAET

Mekong floden løber tværs igennem Sydøstasien, og fungerer nærmest som en pulsåre – den giver liv til både natur og byer. Det ser vi helt tæt på, når vi hopper ombord på vores båd, og sejler langs floden. Undervejs besøger vi små landsbyer, hilser på de lokale og bliver inviteret indenfor i deres værksteder, hvor der bliver fremstillet alt fra traditionelt håndarbejde til honning og kokosslik. Vi oplever også Cai Rong Floating Market – et af de største og mest farverige markeder i Mekong deltaet.

Vi overnatter hos en lokal vietnamesisk familie – så husk at øve dig på de gloser, du lærte tidligere på rejsen (og ellers skal guiden nok hjælpe dig med at oversætte).

Cambodja

PHNOM PENH

Efter en sejltur og en omgang grænsekontrol, træder vi nu ind i Cambodja. Vores første stop, er hovedstaden Phnom Penh, hvor vi bliver introduceret til landets kultur og historie. Vi besøger de livlige markeder, og prøvesmager de lokale delikatesser – for de modige, er der mulighed for at sætte tænderne i en sprødstegt tarantel eller en lækker fårekylling (!), inden vi fortsætter vores byvandring. Vi besøger det franske kvarter, kendt for sin flotte arkitektur, og byens mange templer.

Vi lærer også om det drabelige Khmer Rouge regime i Tuol Sleng fængslet. Det kan være en barsk, men lærerig omgang – og vil du lære endnu mere, er der mulighed for at besøge de berygtede Killing Fields syd for byen. Har du fået nok historieundervisning for én dag, kan du også fortsætte med at udforske byen på egen hånd, eller slappe af på hostellet.

 

KAMPOT

Fra den hektiske storby fortsætter vi nu til rolige Kampot. Beliggende mellem smukke bjerge og den rolige flod, er livet her ukompliceret og afslappet. Det betyder dog ikke, at vi kommer til at kede os. Vi har både en sejltur, hvor vi kan svømme i floden, og nyde solnedgangen, mens vi passerer mangroveskove og lokale fiskerlandsbyer. Vi skal også på cykeltur, hvor vi udforsker landområderne omkring byen. Oplev de lokale plantager, saltmarkerne, og de forladte bygninger fra Khmer Rouge tiden – og efter en hel dag med cykling, kan vi velfortjent bruge eftermiddagen med afslapning ved swimmingpoolen.

 

KOH RONG SAMLOEM

Turen fortsætter med bus til Sihanoukville, hvor vi hopper på en båd og sejler til øen Koh Rong Samloem. For få år siden var her hverken elektricitet eller internet – det er der kommet siden, men der er stadig lidt en ”øde ø” stemning. Her er få mennesker, men til gengæld masser af flot natur og smukke strande – så de næste par dage går med at svømme i havet, solbade, spille en omgang beach volley eller bare slappe af i en hængekøje. Der er også mulighed for at tilmelde sig en fiske- eller snorkeltur, eller vandre tværs over den lille ø.

Efter et par dage, hvor du kommer helt ned i gear, sejler vi tilbage til fastlandet.

 TUK TUK ADVENTURE

Det er endelig blevet tid til et af rejsens helt store highlights – nemlig 5 dages tuk-tuk adventure. En tuk-tuk er en slags motorcykel taxa, og er det mest populære transportmiddel i Sydøstasien. Det betyder, at vi kommer helt tæt på landet, når vi suser gennem tætte skove og lokale landsbyer på støvede landeveje. Vi skal besøge ældgamle templer, lære lokale håndværk, og opleve Cambodjas smukke natur. Undervejs overnatter vi hos lokale familier – på den måde får du kulturen helt ind under huden, og oplever hvordan hverdagen ser ud her. Vi ender ved den enorme Tonle Sap sø, hvor vi tager på sejltur mellem fiskerbåde og flydende landsbyer.

 SIEM REAP

Rejsens sidste dag bruger vi på at se verdens største tempelkompleks. Dagen begynder ved solopgang ved hovedtemplet, og herefter udforsker vi resten. Vi skal blandt andet se jungletemplet Ta Prohm, hvor træerne nærmest smelter ned over ruinerne, og Bayon templet med sine imponerende stenansigter.

Laos

DON DET

Vi lander i Siem Reap, hvor rejsen begynder. De hurtige har bemærket at byen ligger i Cambodja – men den første dag er bare en ankomstdag, hvor vi kan slappe af og sove ud efter den lange flytur. Allerede dagen efter krydser vi grænsen mod nord ind i Laos.

Vores første stop er øerne Don Det og Don Khone – en del af de 4000 øer, som ligger i det smukke Mekong delta. Blandt backpackere er det kendt som stedet man tager hen, hvis man gerne vil væk fra turist mængderne, og opleve landets utrolige natur. Glæd dig til at cykle øen rundt, sejle blandt grønne palmer og lokale fiskerlandsbyer og prøv kræfter med traditionelle håndværk.

Undervejs besøger vi også Khone Phapheng – også kaldet ”Mekongs Juvel”, som er det største vandfald i Sydøstasien.

 

CHAMPASAK

På vej videre besøger vi en landsby, hvor vi lærer lidt om hvordan de lokale træhåndværk. Især deres træudskæringer er imponerende, og er en sjov souvenir at få med hjem.

I Champasak skal vi opleve det berømte Vat Phou tempel. Placeret mellem grønne rismarker og floder, var det i sin tid et vigtigt politisk centrum. I dag er det en del af UNESCOs verdensarvliste.

 

 

KONG LOR

Vi rejser videre mod nord – forbered dig på en del kørsel, da vejene snor sig igennem de imponerende bjerglandskaber. Ved ankomsten til Kong Lor kan du derfor vælge at slappe af på hostellet – eller du kan udforske de imponerende Kong Lor huler.

 

VIENTIANE

Vi fortsætter til Laos’ hovedstad. Vientiane er perfekt til en omgang sightseeing, hvor vi blandt andet skal opleve Patuxay – den lokale variant af Triumfbuen – og den imponerende, gyldne Pha That Luang stupa.

 

VANG VIENG

En køretur langs snoede bjergveje bringer os til Vang Vieng. Super populær blandt backpackere, byder denne lille bjergby på masser af aktiviteter. For de eventyrlystne byder byen også på god klatring, kajaksejlads og vandreture.

Vang Vieng er især berømt for sin tubing – selvom det har haft sin storhedstid, er der stadig en håndfuld barer, der holder åbent, så du kan feste mens du sejler på floden i en stor badering. Du finder også et livligt natteliv på land – vores favorit er barerne langs floden, hvor du kan slappe af i en hængekøje med en omgang Beer Lao, mens solen går ned over Nam Song floden.

 

LUANG PRABANG

Rejsen fortsætter til Luang Prabang. Denne hyggelige by er hjemsted for forgyldte templer, hyggelige barer langs floden og et fantastisk natmarked, hvor du kan købe alt fra traditionelle håndværk til sjove souvenirs.

Vi skal besøge byens mange seværdigheder, blandt andet de flotte templer Xleng Thong og Vat Mai, samt nationalmuseets samling af lokal kunst og historie. Dagen sluttes af med en vandretur til toppen af Mount Phosi, hvor vi har panoramaudsigt over byen og floden.

For de morgenfriske, er der mulighed for at se de lokale munkes morgentur gennem byen. Det er en hellig tradition, hvor de orangeklædte mænd går barfodede fra deres pagodaer gennem gaden.

 

KUANG SI

Efter en eftermiddag i byen, tager vi ud i junglen for at opleve de utrolige Kuang Si vandfald. De turkisblå vandfald er som taget ud af et eventyr og perfekte til en svømmetur.

Thailand

MAEKAMPONG

Fra Luang Prabang skal vi på to-dages sejltur til Pakbeng og Houay Xai. Undervejs overnatter vi hos lokale familier, så vi kan se hvordan hverdagen ser ud i denne del af verden. Endelig krydser vi grænsen til Thailand, hvor vi rejser til Maekampong. Det naturskønne område byder på en vandretur til et vandfald, og en afslappende frokost på den lokale treetop café.

 

CHIANG MAI

Chiang Mai er placeret mellem de smukkeste, grønne bjerge – udsigten alene gør det til en spændende by at besøge. Vi tager på cykeltur gennem den gamle by, hvor vi ser nærmere på forskellige traditionelle håndværk og prøvesmager den lokale street food.

 

KOH PHANGAN

Fra det nordlige Thailand flyver vi sydpå til paradisøen Koh Phangan. Efter et travlt program, kan vi nu nyde de smukke sandstrande og udforske øen. Koh Phangan byder på masser af aktiviteter – uanset om du er til vandring i bjergene og junglen, eller hellere vil bade i det turkisblå vand og svømme mellem farvestrålende koraller og fisk, er der noget for enhver smag. Der er også mulighed for at tage til Haad Rin Beach, og opleve nattelivet.

 

BANGKOK

Til sidst ender vi med ”one night in Bangkok”. Den thailandske hovedstad er en hektisk metropol, hvor gaderne summer af liv. Byen har adskillige sky bars, hvor vi kan afslutte rejsen med en cocktail og en imponerende udsigt, før turen går hjem – eller videre ud i verden.

Altid inkluderet

Alle overnatninger & transport på rejsemålet 24/7 tilgængeligehed på rejsen Lokale guider
Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten.
Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
Facebookgruppe med dine
rejsekammerater
Dækning af Rejsegarantifonden

 

Vietnam

24 dage Castaway Island Zipline kajak Dark Cave
36 måltider (17 B 13 L 6 D) Halong bay cruise Cooking Class
Sightseeing tour Hanoi Besøg ”the duck farm” Golden Brigde
Udforsk Mo Luong Cave Lady Biker tour Eco Green adventure Hoi An
Minh Tho homestay Forbidden City Hue Sand Dunes Jeep tour Mui Ne
Cu Chi tunnels Cai Rang Floating Market  

 

Cambodja

14 dage Phnom Penh City tour Sunset Cruise på Kampot floden
12 Måltider (4 B 4 L 4 D) Kampot Countryside Cycling 5 dage Tuk Tuk eventyr
Udflugt til Angkor Wat    

 

Laos

14 dage Besøg Vat Phou Tempel Besøg Kuang Si
3 måltider (1 B 2 L 1 D) Besøg Pha That Luang Besøg familie i Ban Hang Khong
Cykel tour rundt Don Det & Don Khone Solnedgang fra Mount Phousi Fisketur med lokale fiskere Don Som Island

 

Thailand

9 dage Fisketur med lokale fiskere Don Som Island Cykel tour rundt i Chiang Mai
6 måltider (2 B 2 L 2 D) Bamboo rafting i jungle Indrigsfly

 

Dette oplever du også…

Bamboo making Hue night market Hai Van pass i Jeeps
Sightseeing tur Luang Prabang Treetop Café Maekampong. Besøg natmarked i Luang Prabang

Fly & transfer

Flybillet t/r Vietnam, Cambodja, Laos & Thailand fra ca. kr. X Prisen er baseret på  en  flybillet som ikke kan ændres.
Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson. Xplore Life sender dig et tilbud
på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (114 måltider) fra ca. kr. X  
Drikkepenge til guider  

Visum & Vaccinationer

Visum til Vietnam koster USD 25  
Visum til Cambodja koster USD 36  
Visum til Laos koster USD 30  
Visum til Thailand er gratis de første 30 dage  
Vaccinationer fra ca. 885,-  

Forsikringer

Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 1460,-  
Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris  
Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris  

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Hanoi

Mai Chau

Phong Nha

Hue

Hoi An

Nha Trang

Mui Ne

Da Lat

Ho Chi Minh City

Phnom Penh

Kampot

Koh Rong Samloem

Siem Reap

Don Det

Champasak

Kong Lor

Vientiane

Vang Vieng

Luang Prabang

Maekampong

Chiang Mai

Koh Phangan

Bangkok

Bestil din rejse

Vietnam, Cambodia, Laos & Thailand

Afrejse

04/01 2022

Hjemrejse

02/03 2022

Pris

29.990 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Vietnam, Cambodia, Laos & Thailand

Afrejse

10/01 2022

Hjemrejse

09/03 2022

Pris

29.990 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Vietnam, Cambodia, Laos & Thailand

Afrejse

01/03 2022

Hjemrejse

28/04 2022

Pris

29.990 DKK

Aldersgruppe

25 - 30 år