New Zealand

Antal rejsende
Længde
Pris

Sneklædte bjergkæder, rygende vulkaner, grønne dale og kilometerlange strande – New Zealand ligger øverst på manges ønskeliste, og det er ikke svært at se hvorfor. Gemt væk på den anden side af jorden, ligner det et eventyrland, og har i årevis inspireret backpackere til at tage på opdagelse. Og så er det hjemsted for verdens vildeste adrenalinsus – så vil du udfordre dig selv, er dette lige en rejse for dig.

 

Aktiviteter

 

Uge 1

AUCKLAND

Rejsen begynder i New Zealands største by – og med sin kulturscene, spændende byliv og billedskønne natur, er det et perfekt at starte. Vi lægger ud med en tur rundt til byens seværdigheder, og herefter er der tid til at udforske byens museer, restauranter og natteliv.

Vil du have panorama udsigt over byen? Så smut en tur op i Sky Tower – og skal det være ekstra vildt, kan du kaste dig ud i et SkyJump.

 

CAPE REINGA

Turen fortsætter til det nordligste del af landet. Ifølge maorierne er Cape Reinga stedet, hvor afdøde ånder rejser ned til underverdenen. For alle os andre, er det punktet hvor det tasmanske hav møder Stillehavet. Fra det berømte fyrtårn, kan man på en klar dag se havene støde sammen, og skabe brusende bølger.

Vi tager på dagstur, hvor vi skal opleve de ældgamle træer i Kauri Forest, vandfaldet Whangerei Falls, samt 90 Mile Beach, hvor der er mulighed for at suse afsted på et sandboard ned ad de gigantiske sandbanker.

 

COROMANDEL

Har du altid drømt om din egen, private spa? Så er du kommet til det rette sted. Vi fortsætter nemlig til Hot Water Beach, hvor du kan du grave dit eget spabad i sandet (eller swimmingpool, hvis du virkelig er ambitiøs), og bade i det lune vand.

Undervejs stopper vi ved Cathedral Cove, som er et af de flotteste naturområder i landet (og tro os, dem er der mange af!)

 

WAITOMO

Vi tager videre til Waitomo, som er særligt berømt for sine ”glow worm caves” – bittesmå, selvlysende orme, der får de underjordiske grotter til at stråle som en stjernehimmel.

Waitomo er også det eneste sted i verden med black water rafting. Bevæbnet med badering og våddragt, begiver vi os ned i dybet, hvor vi klatrer og svømmer gennem de mørke huler. Det er både spændende og lidt skræmmende at springe ud fra klipperne – heldigvis har du din gruppe med dig, så I kan heppe på hinanden.

 

HOBBITTON & ROTORUA

Man kan næsten ikke sige “New Zealand” uden at komme ind på ”Ringenes Herre”. Uanset om man er fan eller ej, er det sjovt at besøge Hobbitton, hvor hele eventyret starter. Vi går på opdagelse i filmkulisserne, hvor du blandt andet kan se Bilbo Baggins hus, eller få en drink i The Green Dragon.

Fra Tolkiens univers fortsætter vi mod Rotorua. Noget af det første man bemærker, er den overvældende stank af rådne æg. I virkeligheden er det svovldioxidgas, der skabes i undergrunden. For virkelig at forstå kraften af denne geotermiske energi, tager vi til parken Te Puia, hvor vi ser boblende mudderpøle og den kraftfulde Pohutu gejser.

Uge 2

TAMAKI

Før vi forlader Rotorua, tilbringer vi en nat i en maori landsby. Her kommer du helt tæt på, og lærer om kulturen på nært hold. Vi skal blandt andet opleve den traditionelle haka – en slags krigsdans, der er lige dele underholdende og skræmmende. Aftenmenuen står på hangi – et festmåltid, tilberedt i varmen fra jorden. Efter maden tager vi en pause og slapper af i den lokale spa. Inden sengetid afsluttes dagen med historier omkring lejrbålet, så du lærer om de lokale sagn og legender.

 

TAUPO & TONGARIRO NATIONAL PARK

I Taupo udforsker vi området omkring den store sø. Vi sejler til Mine Bay, og ser de berømte maori billeder på klippesiderne – og er vejret godt, kan du snuppe en svømmetur i søen. Herfra går turen videre til de kraftfulde Huka Falls vandfald, hvor der er fine vandreruter.

Dagen efter går turen til Tongariro National Park. Det er en udfordrende vandretur på ca. 6-8 timer – men det er det hele værd, når du oplever den spektakulære udsigt. Undervejs passerede vi turkisfarvede søer, vulkaner, og ikke mindst den berømte Mt Ngauruhoe (bedre kendt som ”Mount Doom” fra ”Ringenes Herre”).

 

RIVER VALLEY

Rejsen fortsætter til River Valley. Her kommer vi væk fra turisterne, og ud på landet, hvor vi tager en velfortjent fridag i en hytte, der ligger tæt på Rangitikei floden. For dem, der har lyst til at udforske den flotte natur, er der op til flere vandreruter i området.

Har du lyst til at opleve naturen fra hesteryg, er der mulighed for at tage på ridetur. Skal det være endnu vildere, kan du kaste dig ud i river rafting, og prøve kræfter med flodens mange vandfald. Hvis du i virkeligheden bare har brug for at slappe af, så tjek den lokale spa ud.

 

WELLINGTON

Næste stop på ruten er hovedstaden Wellington. Vi starter med udsigtspunktet på Mt. Victoria, hvorfra vi vi en god udsigt over byen og havnen. Derefter tager vi på nationalmuseet Te Papa. Det lyder måske lidt tørt, men Te Papa har masser af interaktive udstillinger, hvor du kan lære alt om landets kultur og historie.

Der er også tid til at udforske byen på egen hånd, før vi tager Interislander færgen sydpå.

Uge 3

KAIKOURA

Så er vi på sydøen! Første stop er Kaikoura, som er berømt for sit dyreliv. Vi skal på hvalsafari, hvor der er gode chancer for at spotte de enorme kaskelothvaler, der holder til i området. Kryds fingre, for hvis vi er heldige, kan vi også spotte delfiner, sæler og albatrosser.

 

CHRISTCHURCH

Christchurch er indbegrebet af en cool by – så er du vild med street art, sjove caféer og hyggelige butikker, kan du godt begynde at glæde dig. Her tager vi en velfortjent fridag, hvor vi udforsker byen – tag en byrundtur med sporvognen, og oplev de farverige gader med deres unikke bygninger. Vil du ud i naturen, er der også mange flotte vandreruter tæt på byen.

 

TEKAPO & WANAKA

Tekapo er hjemsted for nogle af sydøens mest Instagram-berømte spots, blandet andet Church of The Good Shepard, Mount Cook og Mount John. Det er også et af de bedste steder at opleve nattehimmelen. Vi besøger det lokale observatorium, hvor vi kigger på stjerner og planeter, og lærer om den sydlige halvkugles astronomi.

Vi fortsætter til Wanaka, hvor der igen er fritid til selv at bestemme. Området byder på både cykling og vandring – men skal det være rigtig vildt, kan du også kaste dig ud i et skydive!

Uge 4

QUEENSTOWN

Rejsen går videre til Queenstown. Placeret ved Lake Wakatipu mellem sneklædte bjerge, tiltrækker den flotte by hvert år masser af backpackere. Byen har et livligt natteliv, så på en pubcrawl gennem hovedgaden, møder du hurtigt andre rejsende fra hele verdenen.

På fridagene i Queenstown kan du tage på udflugt til et af de mange naturskønne områder, som f.eks. Milford Sounds eller Doubtful Sounds.

Og så er Queenstown er den ultimative adrenalin-hovedstad! Det kan næsten ikke blive vildt nok – skydiving, bungy jump, canyoing, river rafting, canyon swing… Kort sagt, alt der kan få pulsen op, finder du her!

 

FRANZ JOSEF

Et af de mest unikke naturområder i New Zealand, findes på sydøen. Franz Josef er en 12 km lang gletsjer, der slutter i en regnskov 300 meter over havets overflade. På fridagen her, er der mulighed for at tage en helikoptertur til toppen af gletsjeren, og begive dig gennem en labyrint af blå ishuler.

Ikke så meget for at flyve? Så smut i stedet over til den nærliggende Fox Glacier, hvor der arrangeres vandreture til gletsjeren.

Vi er ved at nå ved vejs ende, og rejser tilbage til Christchurch gennem det flotte Arthur’s Pass. På vejen har vi et stop i Mahinapua, hvor vi skal lave vores eget jade smykke – en fin lille souvenir til minde om en spændende rejse.

Altid inkluderet

 • Alle overnatninger & transport på rejsemålet 24/7 tilgængeligehed på rejsen
 • Lokale guider
 • Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten.
  Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
 • Facebookgruppe med dine
  rejsekammerater
 • Dækning af Rejsegarantifonden

New Zealand

 • 28 dage
 • Black Water Rafting – Black Labyrinth Hobbition
 • 24 måltider (23 B 0 L 1 D)
 • Te Puia Overnat i Tamaki Maori Village
 • Cape Reinga day tour
 • Sejltur på Lake Taupo
 • Tongariro Expedition Shuttle
 • Hval safari Kaikoura
 • Besøg Dark Sky Project
 • Jade Carving

Dette oplever du også…

 • Te Papa Tongarewa museum
 • Lake Tekapo
 • Cathedral Cove
 • Piha Hot Water Beach
 • Huka Falls
 • Blue Pools and Thunder Creek
 • Church of the Good Sheperd

Fly & transfer

 • Flybillet t/r New Zealand fra ca. kr. 11000 . Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson.
 • Xplore Life sender dig et tilbud
  på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
 • Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
 • Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
  ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

 • Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (60 måltider) fra ca. kr. 7000
 • Drikkepenge til guider
 • Visum & Vaccinationer
 • Visum til New Zealand er gratis de første 30 dage.
 • Vaccinationer fra ca. 285,-

Forsikringer

 • Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 955,-
 • Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris
 • Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Auckland

Cape Reinga

Coromandel

Waitomo

Rotorua

Tamaki

Taupo

River Vally

Wellington

Kaikoura

Christchurch

Wanaka

Queenstown

Franz Josef

Bestil din rejse

New Zealand

Afrejse

02/10 2023

Hjemrejse

28/10 2023

Pris

27.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

New Zealand

Afrejse

10/10 2023

Hjemrejse

05/11 2023

Pris

27.490 DKK

Aldersgruppe

25 - 30 år

New Zealand

Afrejse

03/11 2023

Hjemrejse

29/11 2023

Pris

27.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år