Filippinerne

Antal rejsende
Længde
Pris

Fantastiske strande, turkisblå laguner og de smukkeste koralrev kombineret med farverige kystbyer og venlige lokale, gør Filippinerne til et sandt paradis for backpackere.

På rejsen til Filippinerne udforsker vi øerne Cebu og Palawan. Glæd dig til at opleve landets smukke natur, bade i vandfald og laguner, snorkle blandt tropiske fisk og koraller i alle regnbuens farver – og meget mere! Xplore Life tilbyder grupperejser for unge til Filippinerne.

Aktiviteter

 

Uge 1

CEBU

Vi begynder i Cebu City, hvor der er tid til at hvile efter den lange flyvetur. Gå en tur i parken, eller slap af på hostellet – har du mod på det, kan du udfordre din gruppe til en omgang beer pong i hostelbaren.

 

 

BOHOL

Efter en enkelt nat, rejser vi med færge videre til Bohol. Vi bor i Panglao, som er tæt på stranden – her finder du masser af hyggelige restauranter, hvor vi kan spise aftensmad og se solen gå ned over havet.

På vores dagstur skal vi opleve de berømte Chocolate Hills. De er (desværre) ikke lavet af chokolade, men er derimod dannet dengang området lå under vand.

              

Vi skal også besøge et tarsier reservat. En tarsier (eller en spøgelsesabe som det hedder på dansk) er et lillebitte primat, der lever dybt inde i junglen. De er kendt for deres enorme, kuglerunde øjne og lange fingre, som de bruger til at klatre i træer.

Dagen afsluttes med en kajaktur på Abatan River. Om natten er dette hjemsted for tusindvis af ildfluer, hvilket får en sejltur på floden til at minde om julelys i nattemørket.

 

MOALBOAL

Vi vender tilbage til øen Cebu, og fortsætter til den modsatte kyst. Moalboal er berømt for dykning og snorkling, og det er ikke svært at se hvorfor. Lige ud for Panagsama Beach finder du hundredvis af sardiner, der svømmer i gigantiske stimer.

På fridagen har du mulighed for at komme helt tæt på fiskene, enten med snorkling eller dykning (hvis du ikke har dykkercertifikat, tilbyder flere dykkershops et ”try dive”). Du kan også trekke til toppen af Osmeña Peak, tage på udflugt til en af de mange strande eller vandfald i området, eller bare slappe af, evt. med massage eller en drink i strandbaren.

Vi skal også se de utrolige Kawasan vandfald, og det bliver ikke kedeligt – vi skal nemlig prøve kræfter med canyoing! Gør dig klar til at springe ud fra klipper og rutsje ned af brusende vandfald, når vi bevæger os gennem junglen og frem til de smukke, turkisblå vandfald for enden af floden.

Uge 2

PORT BARTON

Vi vinker farvel til Cebu, og flyver videre til øen Palawan. Vi starter i Port Barton, hvor vi skal på ø-hop. Glæd dig til at sejle mellem de mange små øer og uberørte strande, og snorkle blandt koraller og tropefisk. Udover svømmeturene i havet, kan du også tage på vandretur til Begaho vandfaldene, og bade her.

 

EL NIDO

El Nido er en af de mest populære byer for backpackere, og det er ikke svært at se hvorfor – smukke strande, hyggelige caféer og barer, og et livligt natteliv gør at vi ikke kommer til at kede os.

Vi skal på endnu en sejltur, hvor vi oplever strandene der blandt andet har været kulisse til ”Robinson Ekspeditionen”. Vi sejler til Big Lagoon, Payong-Payong, Secret Lagoon, 7 Commando og Miniloc Island med rig mulighed for at snorkle og bade undervejs. Du kan også leje en kajak, og sejle i de flotte laguner.

Inden vi forlader El Nido, skal vi se byen fra toppen. På vores Taraw Canopy Walk passerer vi hængebroer og klatre over klipper – det er det hele værd for udsigten på toppen.

 

DARACOTAN ISLAND

På vej videre besøger i Nacpan Beach, og holder en lille pause. Der er tid til at bade eller bygge et sandslot, før vi sejler til Daracotan Island. Denne lille ø er det ultimative tropeparadis. Vi bor lokalt i små hytter på stranden – stedet har endda to tamme grise, der elsker en tur på stranden.

Øen er omgivet af koralrev – der er især mange klovnfisk, så du skal nok finde Nemo. Skildpadder og rokker er heller ikke et sjældent syn. Om natten er vandet fyldt med selvlysende plankton, hvilket får havet til at stråle som en stjernehimmel.

Efter et par fridage her, hvor vi har badet, sejlet rundt om øen, spist ”island style dinner”, haft lejrbål på stranden og nydt livet, er det tid til at vende hjem. Selvom det er svært, må vi vinke farvel til Filippinerne for denne gang (og drømme om at vende tilbage igen), når vi flyver tilbage til Danmark – eller rejser videre ud i verden.

Altid inkluderet

 • Alle overnatninger & transport på rejsemålet
 • 24/7 tilgængeligehed på rejsen Lokale guider
 • Flyafdeling som klarer alt vedr. flybilletten. Også hvis du har planer på egen hånd før eller efter rejsen.
 • Facebookgruppe med dine
  rejsekammerater Dækning af Rejsegarantifonden

Filippinerne

 • 14 dage
 • Kayak on the Abatan River
 • Snorkling i Port Barton’s Marine Park
 • 17 måltider (14 B 3 L 0 D)
 • Kawasan Falls Canyoneering
 • Udflugt i Bacuit Archipelago
 • Tarsier & wildlife sanctuary
 • El Nido Canopy Walk Adventure
 • Indrigsfly

Dette oplever du også…

 • Kælegrisene Bambam & Wilma
 • Snorkel på Daracotan Island
 • Chocolate hills

Fly & transfer

 • Flybillet t/r Filippinerne fra ca. kr. 7000. Bemærk der kan forekomme højere pris i højsæson.
 • Xplore Life sender dig et tilbud
  på din samlet  flyrejse, så du rejser sammen med din gruppe.
 • Hvis du skal rejse på egen hånd før eller efter rejsen, skræddersyr vi et tilbud på flybillet til dig.
 • Hvis du ikke flyver som gruppen bedes du oplyse dine ankomst tider så vi kan arrangere transport
  ved din ankomst.

Kost & Lommepenge

 • Lommepenge, drikkevarer & delvis kost (25 måltider) fra ca. kr. 2500
 • Drikkepenge til guider
 • Visum & Vaccinationer
 • Visum til Filippinerne er gratis de første 30 dage.
 • Vaccinationer fra ca. 885,-

Forsikringer

 • Europæiske rejseforsikring fra ca. kr. 705,-
 • Europæiske afbestillingsforsikring på rejsen 6% af rejsens pris
 • Europæiske afbestillingsforsikring på flybillet 6% af flybillettens pris

Hvilken alder har de rejsende

De rejsende er i alderen 18-30 år delt op i to forskellige aldersgrupper 18-25 og 25-30 år.

Hvilken størrelse har grupperne?

Grupperne vil variere i størrelse alt efter hvor mange tilmeldte rejsen har, men være i mellem 4 til 16 rejsende sammen. Har du spørgsmål til en specifik afrejse er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvordan foregår en rejse med Xplore Life?

En rejse med Xplore Life er en helhedsoplevelse hvor vi vil gøre vores bedste for at sørge for i får eventyr fra start til slut i trygge rammer. Vi vil sørge for at i føler jer godt tilpas fra i booker rejsen til i kommer hjem igen.

Kan jeg kombinere en rejse eller rejse videre på egen hånd?

Du kan godt kombinere flere forskellige rejser, eller rejse videre på egen hånd. Vi hjælper naturligvis gerne med råd og vejledning uanset hvad i vælger.

Er der dansk rejseleder med?

På jeres rejse vil I møde lokale engelsktalende guider der vil tage jer med rundt på rejsen, de har et enormt kendskab til deres eget land og kan fortælle og vise jer en masse mere. På denne måde får i den bedste guide oplevelse og er samtidig med til og støtte arbejdspladser i andre lande.

Fordele ved og rejse med en gruppe

Nye venskaber og fællesskab er nogle af de fantastiske ting man får af at rejse sammen.
Når du rejser med Xplore Life, får du tryghed og sikkerhed, du skal ikke bekymre dig om hvor du skal bo og hvordan du skal komme rundt. Den bedste fordel er at der altid er nogle og dele de eventyrlige oplevelser sammen med, og nogle at dele minderne med for evigt når i kommer hjem!

Rejser mange alene?

De fleste vælger at rejse alene, men flere vælger også og rejse sammen med en god ven eller veninde, der vil altid være en forskellig sammensætning fra gruppe til gruppe.

Hvornår skal jeg senest tilmelde mig en rejse?

Det er altid godt at være ude i god tid for at sikre sig en plads på netop den rejse og afgang man gerne vil med, da der er begrænset pladser. Vi vil selvfølgelig altid gøre alt vi kan for at du kan komme med på dit livseventyr, så er der stadig plads på en afrejse gør vi hvad vi kan for at sørge for der også er plads til dig.

Hvad skal jeg have med?

Eventyrlyst! Når du har tilmeldt dig en rejse, får du adgang til en pakke list under ”min rejse”. Har du specifikke spørgsmål før du tilmelder dig rejsen, er du altid velkommen til og skrive eller ringe til os.

Kuffert eller Backpack

Det er den evige debat! Nogle backpackere sværger ved deres rygsæk, mens andre ikke kan se et problem ved og hive en kuffert med ud i junglen. Derfor vil vi altid anbefale at gå med din mavefornemmelse, en backpack vil ofte være nemmere og have med omkring, men en kuffert kan være nemmere og pakke i. Skal du f.eks. 2 uger til Maldiverne hvor du bor samme sted vil en kuffert fungere fint, men skal du derimod vandre i bjerge, og flytte dig meget rundt, kan en backpack måske være en fordel.

Vaccination/Visum/Pas

Vaccinationer/Visum og pas vil variere fra rejse til rejse. Vi anbefaler altid at man undersøger gyldighed på sit pas før man booker en rejse, og undersøger rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside um.dk og vaccination hos Statens serums institut ssi.dk

Forsikring

Det er altid klogt at sørge for at have sin rejseforsikring i orden. Vi samarbejder med Europæisk rejseforsikring hvor vi kan tilbyde backpackerforsikringer som passer til din rejse. Hvis uheldet er ude, kan Europæisk rejseforsikring hurtigt blive din ”bedste ven” da de altid kan kontaktes 24/7.

Hvordan bor man på en rejse?

Det vil variere fra rejse til rejse. Normalt vil man bo på forskellige backpacker hostels. Har du en specifik rejse du gerne vil hører mere om, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Hvornår skal jeg betale?

Når du tilmelder dig en rejse betaler du et depositum på 1500 kr. Resten af rejsen betales ca. 2 mdr før afrejse. Hvis du har nogle spørgsmål i forhold til betaling, er du altid velkommen til og kontakte os på chat, mail eller telefon.

Flyver gruppen sammen?

Vi sender altid et tilbud ud på flybilletter til jer så i kan flyve sammen og ikke behøver og tænke yderlige over det. Vil tilbyder naturligvis også at skræddersy flybilletten så du f.eks. kan flyve med gruppen og videre ud i verden hvis du ønsker det efterfølgende. Vil du gerne selv stå for dine flybilletter er du også velkommen til det.

Cebu

Bohol

Moalboal

Port Barton

El Nido

Daracotan Island

Bestil din rejse

Filippinerne

Afrejse

01/11 2022

Hjemrejse

15/11 2022

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Filippinerne

Afrejse

14/11 2022

Hjemrejse

28/11 2022

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

25 - 30 år

Filippinerne

Afrejse

05/01 2023

Hjemrejse

19/01 2023

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år

Filippinerne

Afrejse

16/01 2023

Hjemrejse

30/01 2023

Pris

13.490 DKK

Aldersgruppe

18 - 24 år