Grupperejser USA

Grupperejser til USA

USA er mulighedernes land! På en grupperejse til USA vil mulighederne ligge for dine fødder og dine din største udfordring bliver og holde styr på alle de ting du gerne vil nå og opleve før du skal rejse hjem igen. På en grupperejse i USA kan du opleve utallige storbyer som har hver deres charme. Storslået natur hvor du kan kører på roadtrip i forskellige nationalparker, som byder på enestående naturoplevelser. Hos Xplore Life har vi forsøgt at give vores bedste bud på en fantastisk grupperejse i USA, hvor du får lov til at få utallige fede oplevelser og kunne være rustet til og rejse hjem efterfølgende eller videre ud i USA fantastiske landskab.

Tvillinge vandfald i naturen USA
grupperejser USA
    No products found

Opleve Nationalparker på USA’s vestkyst

USA rummer utallige mange flotte og unikke nationalparker. På vestkysten kan du finde (syntes vi), nogle af de allerbedste som er spækket med fantastiske oplevelser. Du kan opleve de mange Canyons som, Grand Canyon, Bryce Canyon, Antelope Canyon og den mindre kendte Zion Canyon med Xplore Lifes grupperejser i USA. Hver især er de unikke i udtryk størrelse og oplevelser de bringer med sig. Canyons er fantastiske steder og bevæge sig rundt, da de er lidt som et omvendt bjerg, hvor du får en fantastisk udsigt ud over landskabet med det samme du stiger ud af bilen. Vestkysten byder også på helt andre nationalparker som Sequoia nationalpark der rummer nogle af verdens største træer. Eller gå på opdagelse i flere dage i Yosemite nationalpark, ”The most beautiful place on earth” ifølge filmskaberen Ken Burns. Oplev USA med andre unge med vores grupperejser.

Backpacker strækker sig op mod Redwood i solskin USA
Golden Gate Bridge

OPlev Storbyer på USA’s vestkyst med grupperejser

Både USA’s østkyst og vestkyst har fantastiske storbyer som er værd at besøge med Xplore Lifes grupperejser. Derfor kan det være utrolig svært og vælge imellem hvor man skal rejse til. Måske man bare skal beslutte sig for at rejse til den ene kyst det ene år og den modsatte det andet. På USA’s vestkyst er der blandt andet tre store kendte byer i syd. Los Angeles, San Fransisco og Las Vegas. Hver især særlig kendt for hver deres ting. På en grupperejse til USA vil det være oplagt at besøge disse tre byer, da de er oplagt for roadtrip mellem sig. På en rejse med Xplore Life vil du komme til og besøge alle tre byer. Her vil i, i gruppen få flere fantastiske oplevelser, blandt andet ude om natten i Las Vegas, synet af Golden Gate Bridge, og tur til det ikoniske Venice Beach