Grupperejser Bali – Ægte backpacker destination i Indonesien

Grupperejser til Bali

Rejs med Xplore Life på en episk grupperejse til Bali. Bali er et mekka for unge backpacker som gerne vil ud og oplev hvad verden har at byde på. Bali giver den perfekte mulighed for at opleve adventure og afslapning. Du kan komme ud og opleve spændende dykning, vulkan trekking eller besøg nogle af de mange kaffeplantager og smage på den helt specielle luwak kaffe. Når dagen er ved at være slut kan du smide dig på en af de mange smukke strande med en drink i hånden og nyde solnedgangen, og se solen blive slugt af havet, før nattelivet vågner op og gør klar til en vild nat fuld af oplevelser. Xplore Lifes grupperejser til Bali kommer du ikke til at fortryde, da den er spækket med de bedste oplevelser.

Stairway to Heaven: Pura Luhur Lempuyang Indonesien
Destinationer for grupperejser til Bali
 • Indonesien

  Destination

  Asien

  Pris

  12499 DKK

  Længde

  14/10 2024

  04/11 2024

  Længde

  3 uger

  Læs mere

Hvorfor tage med Xplore Life på grupperejse til Bali?

En grupperejse til Bali giver et fantastisk afsæt for mange nye fede oplevelser. Bali er en del af Indonesien som er et fantastisk land og rejse i som backpacker, både på grund af de mange unikke og fantastiske oplevelser man kan få, og så er det selvfølgelig utrolig billigt! På Bali er der mange smukke templer som man kan besøge. Vi vil anbefale og udvælge nogle stykker og besøge dem. Ubud som ligger centralt på Bali er et sted mange backpacker vælger at besøge når de ikke ligger ved kysten. Her kan man nemlig besøge Monkey Forest hvor aberne kommer helt tæt på. Mange som tager på grupperejser til Bali, vælger også at besøge Gili T. en ø som ikke ligger så langt derfra og som byder på lidt mere Island vibe og flot dykning.

Bromo vulkan står og ryger Indonesien
tre glade dykker ved Amed Indonesien

Er det godt og dykke på Bali?

Hvis du gerne vil prøve kræfter med dykning, kan en grupperejse til Bali være en god ide. Her rejser du afsted sammen med andre som også har lyst til og prøve kræfter med dykningen. Det er altid rart når man bevæger sig ud i nye udfordrende aktiviteter og have nogle omkring sig man er trygge ved og som kan hjælpe en med og komme ud over kanten. Bali er et fantastisk sted og dykke, da det byder på meget variation, som smukke koraller stort fiskeliv og smukke skibsvrag som man kan dykke hen til eller ind i hvis man er dygtig og har modet på at udforske det. Når man er færdig med og tage sit dykkercertifikat har man det resten af livet, og kan frit bruge det andre steder på Bali eller hvor end i verden man gerne vil prøve og dykke. Du kan tage på en til af Xplore Lifes grupperejser, hvor du kan dykke.