Backpacker USA – Oplev det storslået land hvor alt er større

Backpacker USA

At være Backpacker i USA er for mange en drøm! En drømmedestination som har top prioritet hos mange backpackerrejsende. USA er et land som byder på alt. Lige fra storslået by besøg i New York og Los Angeles, til smukke naturoplevelser ved Grand Canyon eller sequoia træer som er nogle af verdens allerstørste! I USA er det særlig roadtrip princippet som trækker i mange backpacker. USA er nemlig en fantastisk destination for en god roadtrip sammen med andre rejselystne mennesker. Her kan i cruise langs Malibu med de smukke strande, eller kører timevis i ørkenområder får Las Vegas pludselig ud af ingenting popper op i horisonten. At være backpacker i USA vil med sikkerhed give dig en masse oplevelser som du sent vil glemme.

Backpacker skuer ud over Grand Canyon USA i solskin
Rejser til USA som backpacker
    No products found

Backpacker USA – Østkysten

Når du gerne vil være backpacker i USA, er det som reelt en god ide at udvælge sig et område at rejse i, da landet er enormt stort. Hvis du gerne vil opleve den amerikanske østkyst, er der mange fantastiske ting og opleve. Når du rejser dertil, kan det være en god ide at holde sig fra månederne december til marts. New York ”the city that never sleeps”. Byen vil være en fantastisk starts destination til at opleve dit amerikanske backpacker eventyr. Hop en tur på Staten Island færgen og se den flotte Frihedsgudinde eller nyd den fantastiske udsigt over New York fra Rockefeller Tower. Herfra kunne turen gå ned til Washington D.C hvor du kan opleve ”The White House” og mange spændende museer i USA. Fly ned til Florida Orlando, og kør på roadtrip herfra i varmen, ned til Miami og videre ned igennem det smukke Key West. Herfra kan du på en klar dag se hele vejen til Cuba.

New York City Skyline
Horse shoe bend Utah USA

Backpacking USA – Vestkysten

Drømmer du som så mange andre om at komme på backpacker tur til USA, men ved ikke lige helt hvor du skal starte? Så ville en roadtrip på USA’s vestkyst være det helt perfekte valg for dig. Her kan du opleve enormt meget af det som USA har og byde på. Du kan opleve fantastiske storbyer som Los Angeles, San Fransisco og Las Vegas, der brilliere på hver deres måde. På vejen kan du kører forbi utallige fantastiske nationalparker, blandt andet Sequioa National Park som er fuld af nogle af verdens højeste træer. Du kan også smutte forbi en af de mange smukke canyons, f.eks. Zion Canyon – en af vores favoritter. Her kan du gå en hiking tur der hedder The Narrows hvor du går i kløften langs vandet. Du kan også vælge og udfordre din højdeskræk og gå den fantastisk smukke tur op til Angels Landing. Med Xplore Life har du muligheden for at tage på dit livs eventyr til USA som backpacker.